Produse anti-ageing

Linia Anti-aging

Mesoéclat

Mesoéclat reda luminozitatea pielii, elasticitatea si vitalitatea..... determina o regenerare celulara completa!

Tratamentul Mesoéclat prezinta 3 sisteme complementare, care au scopul de a:

  • » stimula regenerarea celulara a straturilor superficiale ale pielii
  • » creste luminozitatea pielii
  • » hidrata pielea in profunzime
  • » de a atenua/ sterge liniile de expresie-ridurile

Pachetul Mesoéclat contine:

  • » solutia Mesoéclat
  • » ampulele Mesoéclat
  • » crema Mesoéclat

Solutia Mesoéclat contine acid salicilic si acid azelaic, alantoina si uree; actioneaza precum un peeling asupra stratului cornos al epidermei.
Acidul salicilic, este un agent keratolitic cu afinitate crescuta pentru canalele foliculare, care prevenine obstructia si imbunatateste drenajul sebumului catre exterior; agent exfoliant excelent, actioneaza precum un peeling la suprafata pielii, elimina imperfectiunile, lasand piela catifelata.
Acidul azelaic controleaza proliferarea florei bacteriene si reduce concentratia de acizi grasi, care ar determina comedoamele si inflamatia; normalizeaza procesul de keratinizare si regleaza productia de sebum; prin aplicarea succesiva, reduce grosimea stratului cornos si determina o restructurare a epidermului si dermului.
Alantoina: are actiune hidratanta si anti-iritanta; stimuleaza epitelizarea prin activarea proliferarii celulare.
Ureea: actiune hidratanta si regeneranta; joaca un rol activ in restaurarea si mentinerea unui nivel optim de hidratare.

Ampulele Mesoéclat contin siliciu organic, glucosaminoglicani, L-carnitina si acid thioctic( acid alfa-lipoic). Siliciul organic stimuleaza regenerarea fibrelor elastice si de colagen. Glucosaminoglicanii- condroitin sulfat este cel mai reprezentativ; mentine matricea extracelulara in conditii optime din punct de vedere metabolic, ceea ce confera celulelor din derm o nutritie adecvata. L-carnitina prezinta actiune anti-oxidanta si energizanta. Acidul tioctic este o coenzima cu functionalitate similara complexului B de vitamine; este un antioxidant, in sine, dar potenteaza actiunea anti-radicalilor precum vitamina C, E si selenium.Prezentare Gama Anti-aging