Produse anti-aging

Linia Anti-aging

Colagen 360º - solutia pentru fermitate de la Mesoestetic
1. Procesul cronologic de imbatranire al pielii


Abordare stiintifica

Imbatranirea pielii este treptata, un proces ireversibil care apare ca un numar de schimbari ale aspectului si texturii diferitelor structuri de piele. In mod obisnuit sunt acceptate 4 stadii de imbatranire ale pielii care dezvaluie varsta biologica a pielii care nu intotdeauna corespunde cu cea a varstei cronologice.ETAPA I
Modificari Consecinte
- Crestere in procesul oxidativ si in actiunea radicalilor liberi.
- Crestere in pierderea de apa din zona transepidermala si reducerea nivelurilor de aminoacizi si proteine.
- Slabirea peretelui celular.
- Crestere in opacitatea pielii.
- Linii fine de expresie.
- Riduri fine.


ETAPA II
Modificari Consecinte
- Reducerea capacitatii de sinteza a fibroblastelor, care determina o reducere a nivelurilor de fibre de colagen si elastina.
- Reducerea cantitatii si calitatii ale elementelor structurale, care sunt parte a structurii de suport a dermei (substanta fundamentala).
- Reducerea grosimii dermei care implica o pierdere a fermitatii pielii si a rezistentei mecanice.
- Cresterea in adancime a ridurilor.


ETAPA III
Modificari Consecinte
- Reducerea numarului de celule care intra in stadiul de maturizare pentru a produce diferitele structuri ale pielii (incetinirea reinnoirii celulare).
- Pierderea eficacitatii procesului metabolic care conduce la deteriorarea pielii.
- Deteriorarea straturilor externe ale epidermei si reducerea calitatii tesuturilor pielii.
- Disparitia graduala a elasticitatii impreuna cu lipsa fermitatii.
- Slabirea peretelui celular.


ETAPA IV
Modificari Consecinte
- Destructurarea jonctiunilor intracelulare ale straturilor externe ale pielii.
- Reducerea si pierderea functiilor metabolice in diferite glande ale pielii. (sebacee si sudoripare).
- Hiperkeratinizarea stratului cornos (dur la atingere).
- Pierderea definitiei conturului facial.
- Cresterea in fragilitatea pielii.
- Riduri foarte profunde.

Cele 4 grade de imbatranire trebuie tratate individual si secvential prin intermediul unui numar de tratamente de prevenire si paliative.2. Colagen


Colagenul este cea mai abundenta proteina din piele (70%). De asemenea, reprezinta 25% din proteinele corpului si este cea mai importanta componenta a matricii extracelulare (strucutura de sprijin).


Functia sa este de a asigura rezistenta mecanica si fermitate dermei. Reducerea sintezei de colagen are loc oricum in decursul timpului cu o degradare progresiva, precum si o dezorganizare a fibrelor sale, fapt ce cauzeaza distrugerea tisulara si pierderea volumului facial.


Colagenul este componenta fundamentala a dermei. Atat grosimea cat si forta eleastica a dermei depind de sinteza de colagen.


Colagenul marin imbogatit manifesta compatibilitate totala cu celulele pielii si le permite sa functioneze pe doua fronturi:

- Prin furnizarea de unitati structurale: aminoacizii pe care ii contine sunt utilizati ca substrat in derma pentru formarea de neo-colagen.

- Prin stimularea celulelor implicate in sinteza de colagen: fibroblastele reactioneaza in prezenta aminoacizilor liberi reacitvand productia de colagen.


Alimentarea cu colagen marin imbogatit imbunatateste elasticitatea pielii datorita actiunii sale de redensificare, solidificare si fermitate a pielii.


Colagenul marin imbogatit are caracterisitile de a fi asimilabil atat prin aplicare topica (AFARA), dar si pe cale orala (INAUNTRU).


INAUNTRU: actioneaza in cele mai profunde straturi pentru a hrani si solidifica pielea din interior.


AFARA: penetreaza al doilea strat al epidermei pentru a actiona unde are pielea nevoie de el.3. Solutia mesoestetic: colagen 360º


Linia colagen 360º este primul tratament integral destinat sa raspunda etapei II de imbatranire a pielii.

Colagen 360º are scopul de a reactiva sinteza de colagen din piele prin furnizarea de concentratii ridicate de colagen marin imbogatit pe trei cai:

- 1 tratament profesional

- 3 cosmetice pentru aplicare topica

- 1 tratament cosmetic intensiv


In etapele I, III si IV de imbatranire, colagen 360 poate fi utilizat ca etapa de redensificare intr-un tratament secvential combinat cu energy C, celule stem si radiance DNA de la mesoestetic.


Prin actiunea sa de producere a substantei de umplere a dermei, colagen 360º este completarea ideala cu efect sinergic al mezoterapiei cu mesohyal de la mesoestetic.


Tratamentul in salon de infrumusetare


colagen 360º

tratament profesional //


Este un tratament simplu, eficient al fetei si gatului care combina produse ce ofera o ridicata redensificare si compactare a pielii prin intermediul unei tehnici exclusive de masaj energizant.


Pachetul de tratament contine:

colagen 360º

ser

5 unitati


Ser cu concentratie ridicata cu efect de fermitate. Intareste rezistenta mecanica a dermei, prevenind degradarea si astfel netezeste efectiv ridurile.


Substante active:

10% colagen marin imbogatit.


colagen 360º

crystal fiber mask //

5 unitati


Fibrele de cristal sunt un material utilizat in scop medical bazat pe nano-fibre 3D, 100% naturale, sigure si igienice. Acestea includ doua componente independente ce se adapteaza perfect pe fizionomia fetei si gatului, oferind un efect ocluziv care imbunatateste permeabilitatea si eficienta purtatorilor de substante active. Are un efect imediat de lifting.


Substante active:

Colagen marin obtinut prin hidroliza.

Acid hialurnic: actiune puternica de hidratare, element structural al pielii.

Aminoacizi: reechilibreaza pielea si ii ofera fermitate.


colagen 360º

crema intensiva //

50 ml


Pentru mentenanta la domiciliu a rezultatelor obtinute in salonul de infrumusetare.


Mentenanta la domiciliu


colagen 360º

crema intensiva //

50 ml


Crema cu efect de fermitate din colagen marin imbogatit cu scopul de a contracara pierderea de colagen din organism si protejeaza structura tridimensionala a matricii dermale. Indeplineste o dubla actiune:

- Mentine principalul profil al colagenului natural: glycine-proline-hydroxyproline.

- In combinatie cu reninol si acid ascorbic regleaza activitatea de degradare a enzimelor, stimuleaza formarea de neo-colagen.


Alte substante active:

Retinol: imbunatateste reinnoirea celulara, unifica tonul pielii.

Acid ascorbic: creste numarul de fibre elastice si fibroblaste active, imbunatateste calitatea matricii extracelulare.

Vitamina E: puternic antioxidant. Protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale radiatiilor ultraviolete. Imbunatateste micro-circulatia la nivelul tesuturilor.


Metoda de utilizare: aplicati dimineata si seara pe fata si gat, folosind o miscare circulara delicata pana cand produsul este absorbit in intregime.


colagen 360º

contur de ochi //

15 ml


Crema de noua generatie destinata tratamentului semnelor de imbatranire in zona perioculara. Stimuleaza fibroblastele sa sintetizeze componentele tesutului conectiv (colagen I, III, IV) si polizaharide (glicozaminoglicani si acid hialuronic).

Substantele active netezesc conturul ochilor si reduc vizibil ridurile, stimuland regenerarea colagenului.

Contine pigmenti exclusivi care reduc cearcanele si semnele de oboseala.


Alte substante active:

Osilift: o substanta de noua generatie cu efect de fermitate.

Matrixyl: mici peptide ce actioneaza ca mesageri celulari.

Argilina: hexapeptide cu rol de a reduce adancimea ridurilor.


Metoda de utilizare: se aplica dimineata si seara pe conturul ochiului prin intermediul atingerilor usoare cu degetul pana cand se absoarbe in intregime.


colagen 360º

masca capsulata //

12 unitati


Masca fara tesut incapsulata intr-un blister de aluminiu. Se estinde in contact cu solutia colagen 360º, un fluid de activare decongestionant, care ofera un imediat efect de fermitate. Combinatia sa ultraconcentrata de substante active permite sa se indeplineasca urmatoarele functii:

-Stimularea fibroblastelor din derma

-Hidratarea si regenerarea pielii afectate

-Actiune imediata de solidificare


Alte substante active:

Aloe Vera: cu excelente proprietati de hidratare si stimulare.

Extract de ovaz: ingredient cu efect imediat de fermitate.


Metoda de utilizare: turnati solutia de colagen 360º in masca capsulata pana la nivelul umplerii capacului blisterului. Odata ce masca este intinsa, repetati procedura. Aplicati masca pe fata curata si uscata. Timp de aplicare: 15 minute. Repetati tratamentul de 2 sau 3 ori pe saptamana pentru 4-6 saptamani.


colagen 360º

elixir //

6 x 30 ml


Nutricosmetic de baut creat special pentru fermitatea pielii si reducerea ridurilor. Ingredientele sale bioasimilabile actioneaza la nivelul majoritatii straturilor pentru a hrani pielea din interior. Prin restabilirea echilibrului metabolic al pielii si cresterea sintezei ingredientelor sale, colagen 360º elixir actioneaza in completarea produselor cosmetice.


Substante active:

Fiecare sticla contine 10 g de colagen obtinut prin hidroliza. Nu prezinta efecte adverse, este digestibil si asimilabil de organism. Nu contine grasimi sau colesterol.


Metoda de utilizare: este recomandat sa se bea o doza zilnic, noaptea, primele 6 zile ale fiecarei luni, timp de 3 luni. Tratamentul poate fi repetat de doua ori pe an.Colagen 360º

Tratament destinat sa raspunda etapei II de imbatranire.

Concentratii maxime de colagen marin.

Tratament de inalta performanta, cu proprietati de redensificare, fermitate si soliditate.

Protocol de aplicare destinat exclusiv saloanelor/clinicilor de infrumusetare.

Poate fi combinat cu cele mai avansate tehnologii: radiofrecventa, fototerapie, FPL, electrofotoporatie.Prezentare Gama Anti-aging