Fillere cu acid hialuronic

GAMA REGENYAL

Gama Regenyal

REGENYAL IDEA PATENT


Lanturile de Acid Hialuronic, de lungimi diferite, permit realizarea unei scheme de mare complexitate, capabila sa reziste degradarilor. Preparatul monofazic permite obtinerea unui produs cu o densitate constanta si o cross-linkare omogena ce minimizeaza riscul proceselor inflamatorii si reactiile adverse post tratament, reactii produse in general de materiile prime cu o viscozitate neomogena si o densitate variabila.

BDDE ( 1,4 - butanediol diglycidyl ether) este un agent reticular implicat in procesele de cross-linkare. Literatura de specialitate arata modul in care implementarea unor astfel de substante, cu doza utilizata in procesele reticulare, nu cauzeaza riscuri inflamatorii sau alte alteratii fiziologice ale tesuturilor.

Acidul Hialuronic, BDDE - apa si agent de activare - sunt mixati intr-o singura faza (gel monofazic). In acest fel, difuzia de BDDE ajunge la un inalt grad de omogenitate, previne formarea unor zone aglomerate si a liniilor discontinue.

Cresterea ulterioara a temperaturii catalizeaza procesul reticularii Acidului Hialuronic- in conditii alcaline - facand disponibile grupuri de hydroxyl ce se conecteaza cu BDDE-ul. Captarea BDDE de catre Acidul Hialuronic activat renaste gratie mixajului anterior si a unei distributii omogene de lanturi cross-linkate, produsul avand in acest fel performante evidente in ceea ce priveste proprietatile de plasticitate si omogenitate ce sunt fundamentale in practica de injectare pentru confortul pacientului.


gama regenyal

REGENYAL IDEA PROIECT


Proiectul “ Regenyal Idea” a urmarit atingerea a trei obiective importante: sa corecteze - sa refaca - sa echilibreze. Pentru realizarea acestora a fost necesar sa se lucreze cu un material biocompatibil capabil sa refaca mecanismele structurale tipice ale pielii sanatoase. Un astfel de material este Acidul Hialuronic, o substanta naturala prezenta in organism, substanta care genereaza o serie de functii care genereaza aspectul structural al pielii (compactitate si elasticitate) precum si echilibrarea mecanismelor fiziologice ale tesuturilor.

REGENYAL IDEA inseamna ACID HIALURONIC pur derivat din biosinteza bacteriana. Procesul de productie patentat international permite obtinerea unui produs capabil sa:

  • restabileasca aparatul structural al dermei compatibil cu morfologia faciala
  • ajuta procesele metabolice cutanate
  • eficienta operativa a substantei injectabile permite distributia optima a Acidului Hialuronic in tesuturi
  • asigura o persistenta optimaContacteaza-ne!

Nume: * Mesaj: *
Telefon: *
Email: *
* campuri obligatorii
» REGENYAL IDEA

» REGENYAL IDEA LIPS

» REGENYAL IDEA BIO-EXPANDER

» REGENYAL SUPER IDEA

» PRODUSE COMPLEMENTARE