Ampule profesionale

C.prof

C.PROF. 210 DEPIGMENTATION SOLUTION – COCKTAIL DEPIGMENTARE

5X5 ml


Melanogeneza consta in productia de melanina in interiorul melanocitelor , celule situate in stratul de baza al epidermei ce actioneaza ca si o bariera fotoprotectoare.

Substratul de baza al productiei de melanina este un amino acid numit tirozina ce ajunge la melanozomi printr-un proces de difuzie prin sinteza anterioara degradarii phenylaninei. Apoi, in melanozomi, tironidaza transforma tirozina in eumelanina si in pheomelanina printr-o serie de procese oxidative.

Cocktail-ul pentru depigmentare C.Prof. 210 Depigmentation solution este o combinatie forte de substante active cu proprietati de albire, corectie modificări pigmentare si actiune antioxidanta. Inhiba tirozina, incetinește sinteza melaninei si uniformizeaza tonul pielii, da strălucire si vitalitate.


Substanțe active:

Acidul tranexamic: interfereaza cu interactiunea dintre melanocite și keratinocite.

Nicotinamida: suprima transferul de melanoame

N-acetil glucozamină: inhibă modificarea post-transcripționala de tirozină.

Vitamina C: antioxidant și efect de strălucire.


Nota:

Pachetul contine 5 tratamente complete pentru fata, gat, decolteu si maini.

Protocolul poate fi completat si cu alte fiole din gama X Prof. sau Mesohyal.C.PROF 211 PHOTOAGING SOLUTION – COCKTAIL FOTOAGING

5x5 ml


Procesul de fotoaging este indus de expunerea continua la razele ultraviolete.Acesta conduce la deteriorari moleculare si structurale ale pielii cum ar fi: formarea de radicali liberi, reducerea sintezei de colagen, degradarea elastinei, subtierea epidermei, etc.


Cocktail-ul C.Prof. 211 Photoaging solution contracareaza semnele imbatranirii datorita proprietatilor de fotoprotectie, antioxidant, hidratare si fermitate. Protejează pielea impotriva agresiunii mediului si alti factori, cum ar fi: stresul, oboseala, fumatul, poluarea, etc

Corectează ridurile fine, contracarează pierderea tonusului și da luminozitate.


Substanțe active:

Acid hialuronic: hidratare eficienta, este capabil să rețină de mii de ori greutatea sa în apă

Idebenon: proprietăți fotoprotectie și anti radicali liberi

Taurina: antioxidant, hidratare și protecția ADN-ului celular

Vitamina C: stimulează sinteza de colagen, are efect antioxidant si antirid


Nota:

Pachetul contine 5 tratamente complete pentru fata, gat, decolteu si maini.

Protocolul poate fi completat si cu alte fiole din gama X Prof. sau Mesohyal.C.PROF 212 FACIAL TIGHTENING SOLUTION – COCKTAIL FERMITATE

5x5 ml

Pierderea elasticitatii si fermitatii pielii este o consecinta a subtierii suportului tisular si diminuarea cantitatii de colagen si elastina.Exista mai multe cauze dar, de cele mai multe ori, trecerea timpului influenteaza considerabil diminuarea cantitatii de proteine care conduce la pierderea fermitatii pielii si a tonusului muscular.


Cocktail-ul C.Prof 212 Facial tightening solution este o formula ce restabileste fermitatea pielii si contracareaza imbatranirea pielii.Stimuleaza productia de Colagen si fibroblaste in zonele afectate de pierderea turgiditatii. Ideal pentru pometi, obraji, conturul facial si barbia dubla.


Substanțe active:

DMAE: stimulează proliferarea celulelor fibroblaste, antioxidant cu efect de întărire

Siliciu organic: favorizeaza biosinteza de colagen si fibre elastina

Acidul lipoic: precursor sinteza colagen cu proprietăți antioxidante

Zinc: protejeaza impotriva radicalilor liberi și stimulează reproducerea celulelor.


Nota:

Pachetul contine 5 tratamente complete pentru fata, gat, decolteu si maini sau 10 tratamente facial sau zonal.

Protocolul poate fi completat si cu alte fiole din gama X Prof. sau Mesohyal.C.PROF 220 DRAINING SOLUTION – COCKTAIL DRENAJ

5x10 ml


Exista numeroase cauze ce conduc la disfunctionalitati ale sistemului limfatic cum ar fi: stresul, lipsa activitatii fizice, dieta necorespunzatoare, folosirea anumitor medicamente, factori genetici, etc.Acesti factori influenteaza retentia de lichide si impidica circulatia conducand la un drenaj limfatic lent, acumularea de toxine, aparitia celulitei, senzatie de greutate.

Cocktail-ul C.Prof 220 Draining solution are efect decongestionant, de drenaj si venotonic.De asemenea are efect antioxidant si de fermitate.Poate fi folosit ca si un pretratament de drenaj inaintea altor tratamente lipolitice.


Substante active:

Melilot:anti-inflamator, anti-edematos si proprietati diuretice

Rutin:venotonic, reduce permeabilitatea capilarelor

Ginkgo Biloba: stimuleaza microcirculatia si are efect tonic si antioxidant

Escin: vasoconstructiv, antiedematos si venotonicC.PROF 221 LIPOLYTIC SOLUTION – COCKTAIL LIPOLITIC

5 x 10ml


Hipoderma este formata din numeroase adipocite strabatuta de o serie de fluide nutritive ce functioneaza ca un suport al pielii si elimina toxinele.In anumite circumstante, adipocitele isi maresc dimensiunea, impiedicand drenajul.Acesta produce ingrosarea fluidului intercelular ce interfereaza cu micro-circulatia si formarea celulitei.


Cocktail-ul C.Prof 221 Lipolytic solution actioneaza asupra numerosilor receptori lipolitici si enzime pentru a reduce dimensiunea si numarul adipocitelor.Cocktail-ul poate fi utilizat si ca o faza intermediara a unui tratament complet de reducere a dimensiunilor, dupa faza de drenaj.


Substante active:

Artichoke extract : proprietati diuretice

L-carnitina: transporta acizii grasi in mitocondrii unde sunt transformati in energie.

Theophyline: blocheaza receptorul membranei adipociteI producand cresterea hidrolizei trigliceridelor in glycerol si acizi grasi

Organic Silicon: stimuleaza proliferarea fibroblastelor si incurajeaza productia de colagenC. PROF 222 BODY FIRMING SOLUTION – COCKTAIL FERMITATE CORPORALA

5 x 10ml


Flaciditatea pielii este determinata de pierderea turgiditatii, elasticitatii si tonusului, modificari evidente la palpare.Exista numerosi factori ce cauzeaza aceste modificari dintre care amintim ciclul incetinit de reinoire a colagenului, subtierea paniculului adipos si a tesuturilor support ca si consecinta a slabirii rapide, sarcina,etc.

Cocktailu-ul C.Prof 222 body firming solution are un efect trofic asupra pielii, da fermitate si stimuleaza sinteza tesutului conjunctiv.Ideal de utilizat pentru coapse, posterior, abdomen, bust si brate.

Ca si parte componenta a unui tratament complex, aceasta faza poate fi folosita la finalul tratamentului dupa faza de slabit (reducere a volumului).


Substante active:

DMAE: proprietati de fermitate pentru un effect imediat de lifting

Sodium pyruvate : stimuleaza sinteza amino acizilor si regenerarea colagenului

Organic Silicon: stimuleaza proliferarea fibroblastelor si incurajeaza productia de colagen

Hydroxyproline: fermitate, luminozitatePrezentare C.prof