LASEmaR 800 (808 nm)

Dermatologie, acnee, epilare, lifting, fotorejuvenare, microliposculptura, terapie medicala, tratamente vasculare.


LASEmaR 800 este o platforma laser portabila create pentru diverse indicatii medico-chirurgicala cum ar fi chirurgia dermatologica, plastica, generala si vasculara, cosmetologie si laser-terapia.

Datorita lungimii de unda, care este absorbita in mod optim de melanina este posibila obtinerea unei fototermolize selective a leziunilor vizate si astfel se reduce riscul de a rani tesuturile chiar si in cazurile unor miscari neintentionate ale operatorului sau ale pacientilor.


Aplicatii:

Dermatologie (keratoze senile, vene paianjen)

Selectivitatea cromoforilor, coroborata cu o absorbtie scazuta a apei permite utilizarea unor nivele reduse de energie, astfel evitandu-se anestezia sau cicatricile.


Acnee

Indicat in mod particular in tratamentul fotodinamic al acneei active sau al cicatricilor post acnee.


Epilare definitiva

Aceasta poate fi aplicata prin inducerea fototermolizei selective pe fototipurile deschise si prin utilizarea de terapii fotodinamice cosmetologice pentru fototipurile inchise.


Endolift

Este o tehnica minim-invaziva care presupune introducerea in piele a unei fibre optice la fel de fina ca un fir de par, prin care se stimuleaza tesuturile, se permite restructurarea dermului din interior, se distruge grasimea si se determina remodelarea pielii.Fotorejuvenare prin stimularea formarii de colagen de tip I si III.


Microliposculptura

LASEmaR 800 permite eliminarea grasimii sub anestezie locala prin introducerea de fibre optice in canule subtiri. Avantajul acestei tehnici, in comparatie cu metoda conventionala, il constituie cresterea emulsificarii grasimii rezistente combinat cu o hemostaza mai buna a vaseor de sange, ce faciliteaza aspirarea ulterioara.

Este indicat in mod special pentru fata si coapse, obtinandu-se o intindere excelenta a pielii, reducandu-se asa numitul efect de “coaja de portocala”.


Complicatii ale fillerelor cu acid hialuronic (granuloame) cu ajutorul fibrelor optice.


Terapie medicala cu laser prin emisiile de putere ridicata permite difuzarea energiei adanc in tesuturi, cu urmatoarele efecte: antiinflamator, analgesic, regenerativ, de biostimulare. Este ideal pentru tratamentul tendinitelor, contracturilor, ulcerelor, si durerilor post-traumatice.


Flebologie prin intermediul fibrelor optice cu diametre diverse (100-1000 microni) se permite fotocoagularea tuturor felurilor de vene varicoase (safena, colaterala), iar utilizarea SCANNEmaR permite o vindecare rapida a ulcerelor si ranilor.Caracteristici tehnice

Lungime de unda (nm)

808 nm

Laser

High Power Diode

Programe presetate

Soft avansat cu protocoale cu posibilitatea de a fi personalizate de operator

Durata puls

Ajustabil intre 1 si 9000 msec – pasi 1 ms

Numar de pulsuri pe secventa

Ajustabil intre 1 si 100

Interval intre secventele de puls

Ajustabil 10 ms – 10 sec

Mod de operare

Mod simplu, pulsat si continuu

Sistem de racire

Sistem de racire a aerului combinat cu Celule Peltier

Putere electrica

125 – 220 VAC 50/60 Hz

In concordanta cu

ISO 9001

ISO 13485

93/42/CEE

CEI EN 60601-1

CEI EN 60601-2-22 FDA CE

CEI EN 60601-1-4

CEI EN 60825-1

CEI EN 60601-1-2

Greutate si dimensiuni

13 kg – 35 x 34 x 13 cmdescarca prezentare (pdf)