ADIO OPERATII ESTETICE! ADIO INJECTARI! ADIO EFECTE SECUNDARE! ADIO DISCONFORT!
Bine ati venit in secolul XXI, secolul revolutiei in estetica medicala

TMT SYSTEM - APARAT PENTRU MEZOTERAPIE NONINVAZIVA
TMT system (trancutaneous mesodermic therapy) este un aparat ultra modern, care are la baza fenomenul de electroforoporare - mai exact, electroporarea si electroforeza.

Electroporarea consta in aplicarea unor impulsuri cu voltaj scazut la nivelul pielii, care determina formarea de ultramicropori, crescand, astfel, ff mult permeabilitatea pielii pentru diverse substante; fenomenul este reversibil, substantele fiind transportate doar atata timp cat exista impuls electric; impulsurile electrice sunt asupra membranelor celulare si spatiilor intercelulare (lipidice); dupa inceterea impulsului electric, revin la starea initiala (impermeabile, pentru ca ele, de fapt, sunt principala bariera a pielii impotriva penetrarii substantelor). Impulsurile electrice sunt total inofensive; procesul este atermic si exista o securitate maxima in timpul folosirii (interventia externa nu poate modifica setarile - de exemplu, voltajul). Electroforeza reprezinta transportul in forma ionica a substantelor active  cu ajutorul curentului electric.

Programe TMT system:

Fiecare program contine 10 flacoane de Mesogel si 10-20 fiole diferite, ce trebuie incorporate in Mesogel (adica, 1-2 fiole se incorporeaza in fiecare flacon de Mesogel).

Mesogelul

  • contine ingrediente active specifice fiecarui program in parte
  • faciliteaza aplicarea si introducerea in piele a ingredientelor cosmetice biologic active
  • reprezinta un vehicul ideal pentru impulsurile electrice
Studiile clinice arata eficacitatea TMT SYSTEM ce multiplica rezultatele aplicatiilor topice exponential, nu este doar o foarte buna penetrare in adancime a substantelor active, si cantitatea de substanta este de asemenea mai mare.

600% mai mare penetrare a substantelor active in stratul cornos
1200% mai mare penetrare a substantelor active in epiderm
4000% mai mare penetrare a substantelor active in derm

descarca prezentare (pdf)