TMT SYSTEM

Programul de tratament anti-aging

program 2

Programul de tratament antivergeturi TMT system este bazat pe actiunea combinata a doua produse cosmetice: Mesogelul si fiola Mesolift. Acestea trebuie combinate prin dizolvarea continutului fiolei in mesogel.

       Mesogelul actioneaza ca transportor pentru patru ingrediente cunoscute pentru eficienta lor in tratamentul imbatranirii naturale sau actinice a pielii:

  • Acetilhexapeptidul-3 este un polipeptid biosintetic care reduce profunzimea ridurilor, in special la nivelul fruntii si periocular, netezeste si uniformizeaza pielea si si determina disparitia ridurilor fine. Date stiintifice releva ca o aplicare topica riguroasa determina rezultate comparabile utilizarii toxinei botulinice.
  • Agentul tensor este un hidrolizat de gluten din grau, hidrosolubil, cu efect tonifiant al pielii si corector al ridurilor fine. Are si un exccelent efect hidratant. Imediat dupa aplicare, filmul care se formeaza la suprafata determina o intindere instantanee a pielii.
  • Acidul ascorbic are o inalta capacitate antioxidanta ce il face foarte eficient in eliminarea radicalilor liberi.
  • Acidul hialuronic prezinta efect tonifiere si regenerare

Fiola Mesolift contine urmatoarele ingrediente cosmetice active: siliciu organic, l-carnitina, glucosamina, acid tioctic.