TMT SYSTEM

Programul 3 - tratament antivergeturi

program 2

Programul de tratament antivergeturi TMT system este bazat pe actiunea combinata a doua produse cosmetice: Mesogelul si fiola de Silicon organic. Acestea trebuie combinate, prin dizolvarea continutului  fiolei cu silicon organic in mesogel.

Mesogelul actioneaza ca transportor pentru patru ingrediente active cunoscute pentru eficienta lor in tratamentul vergeturilor, indiferent de etiologie:

  • Acidul ascorbic cu inalte proprietati antioxidante intervine in eradicarea radicalilor liberi. Gelul contine forma moleculara stabila a vitaminei C in solutie apoasa.
  • Hidroxiprolina, un aminoacid esential in biosinteza colagenului - ajuta la restructurarea fibrelor de colagen si elastina ce au fost afectate de aparitia vergeturilor deoarece este un element structural al acestor proteine fibroase. Eficacitatea sa ca agent antivergeturi a fost documentata stiintific.
  • Extractul de Centella are multiple proprietati: reepitelizant, cicatrizant, vaso-protector, antiinflamator si biostimulator al sintezei de proteine.
  • Acidul Hialuronic - regenereaza tesuturile

Fiola de Siliciu organic - stimuleaza functia fibroblastelor, ajutand la biosinteza fibrelor de colagen si elastina