SMART PL


Echipament de ultima generatie cu lumina pulsata pentru epilare definitiva, acnee si fotorejuvenare, foarte usor de folosit datorita programelor cu parametrii pre setati sau programelor libere ce pot fi adaptate functie de pacient; ofera siguranta si tratamente fara durere cu rezultate imediate.

Acnee - tratamente cu rezultate optime cu ajutorul unei tehnologii care utilizeaza un filtru dublu cu 2 lungimi de unda diferite

415nm - lumina albastra, ce actioneaza in straturile superficiale.

630nm - lumina rosie, ce completeaza actiunea luminii albastre, penetrand in profunzime si atacand direct leziunile produse de acnee si cicatricile.

Rejuvenare - lumina pulsata fractionata imbunatateste aspectul pielii imbatranite, pielea devine mai luminoasa, hidratata, reduce ridurile fine si elimina imperfectiunile pielii, petele, inrosirea pielii.

Epilare definitiva in 4 sedinte - melanina absoarbe lumina pulsata, generand un efect fototermal care inhiba permanent cresterea parului. Perioadele de pauza intre microimpulsuri permit racirea pielii, in timp ce, firul de par ajunge la o temperatura suficienta pentru a se produce fototermoliza – distrugerea foliculilor pilosi.

INCREDERE - tehnologiei de ultima generatie care are incorporat 6 condensatori reglabili ce garanteaza o energie maxima/micro pul; sistem de racire.

RAPIDITATE - datorita amprentei 50x10mm.

UTILIZARE USOARA - ofera posibilitatea utilizarii programelor free sau pre-setate.

SIGURANTA - prin microimpulsurile generate ofera un tratament sigur si fara durere, actioneaza selectiv si protejeaza pielea impotriva agresiunilor.

EFICIENTA - datorita actiunii selective si a densitatii mari a energiei (50J/cm2) se obtin rezultate imbatabile in cateva sedinte in tratamentele de epilare definitiva, rejuvenare si acnee.

PROFITABIL - un aparat extrem de profitabil datorita diversitatii tratamentelor pe care le poate executa atat pentru acnee si rejuvenare cat si pentru epilare definitiva.

descarca prezentare (pdf)