PHOTOCARE

Lumina ce va aprinde zimbetul si va inspira privirea

Echipament destinat exclusiv tratamentelor faciale complexe, ce utilizeaza efectele fototerapiei si tehnicile fotoporatiei combinate cu produsele cosmetice.


Tratamente ce pot fi realizate cu ajutorul celor 5 tipuri de masti activate de echipamentului PHOTOCARE:

Program anti aging – ce reduce profunzimea, amploarea si aspectul liniilor de expresie, diminueaza ridurile datorita efectului de stimulare si vasodilatator al luminii de culoare rosie, combinata si alternata cu efectul de tonefiere si revitalizare al luminii galbene si verzi ce stimuleaza sinteza colagenului.
Kitul Wrinkle Care mask al carui ingredient principal este Hexapeptide-3, ce mimeaza efectul toxinei botulinice si previne contractiile musculare ce conduc la formarea liniilor de expresie.

Program depigmentare – rezultate notabile in tratamentele de depigmentare dermale si epidermale prin combinarea efectelor luminii rosii vasodilatatoare cu lumina galbena si verde ce stimuleaza sinteza colagenului si revitalizeaza.
Kitul Light Care ce contine Arbutin- inhibitor sinteza melanina, Vit.A- efect de regenerare a pielii actioneaza la nivelul fibroblastelor,imbunatateste sinteza anumitor proteine cum ar fi fibronectina, Vit.C – antioxidant si Acid Glycolic – efect epidermolitic.

Program acnee – lumina albastra de 470nm actioneaza pana la o adancime de 2mm (dermal) asupra bacteriei ce produce acneea, activeaza productia de colagen generand o varianta moleculara de oxigen toxic ce distruge aceasta bacterie.
Kitul Acnee Care neutralizeaza proliferarea bacteriei si reduce inflamatiile produse de aceasta.

Program lifting – tratamente antiflaciditate, rezultate notabile in imbunatatirea tonusului in combinatie cu kitul Lift Care mask ce contine elastina, proteina structurala a matricei extracelulare. Textura pielii este mult imbunatatita, fiind mai elastica si mai hidratata.

Program hidratare – asigura hidratarea optima a pielii in combinatie cu kitul Hydro Care mask ce contine Vitamina E alaturi de alti ingredienti, previne formarea ridurilor.

Program albire dinti – albirea dintilor este o tehnica utilizata pentru refacerea culorii albe originale a dintilor, culoare ce se pierde in timp datorita schimbarilor structurii minerale a dintilor, reducerii porozitatii smaltului, efectele negative ale diversilor agenti coloranti, alimentatiei, cafea, fumat.
Kitul Smile Care activat de luminat albastra de intensitate bine stabilita confera o albire vizibila a dintilor inca de la prima sedinta.


Avantajele oferite de PHOTOCARE:

  • Siguranta
  • Versatilitate, confera posibilitatea efectuarii a 6 tratamente faciale
  • Fara efecte secundare
  • Nu necesita timp de recuperare
  • Tratamente adaptabile pentru orice client

descarca prezentare (pdf)