LIFTING C

Micro-curenti de tonificare ce combat imbatranirea pieliiLifting C


LIFTING-C EXCELLENS este un aparat care a fost conceput si creat pentru a fi utilizat, ca element principal, in cadrul acelor tratamente estetice care folosesc metode de LIFTING, eficienta sa fiind bazata pe o perfecta corelare a rezultatelor obtinute din electrostimularea zonei tratate si a produselor utilizate.

Curentii electrici Lifting C: Eficienta electrostimularii este cunoscuta de mult timp ca fiind o metoda terapeutica foarte interesanta de stimulare a  muschilor.  Insa curentii electrici utilizati in electro-lifting nu au nimic de a face cu cei utilizati in electroterapie, deoarece aceasta nu este o stimulare musculara, ci celulara.

Aparatul LlFTING-C EXCELLENS prin intermediul microprocesorului genereaza diferite tipuri de curenti cu impulsuri dreptunghiulare si trapezoidale, care au frecventa si tensiune scazute (microamperi). Tratamentul MANUAL consta in 5 faze in timpul carora este aplicat un anumit tip de curent.

Tratamentul de electro-lifting da un important stimul microcirculatiei cutanate, rezultand imbunatatiri in ceea ce priveste nutritia si oxigenarea si revitalizarea tesuturilor.

Are loc, de asemenea, o stimulare a structurii fibroblastice, prin imbunatatirea cantitatii si calitatii colagenului sintetizat si stimularea sistemului limfatic si a functiilor lui.
In plus, in fiecare din cele 5 faze ale tratamentului, este utilizat un tip diferit de curent si au loc manevrari diferite ale secventelor de stimulare, ceea ce inseamna ca fiecare faza are efecte specifice asupra procesului de imbatranire a pielii.

Nu mai putin importante decat efectele fiziologice descrise sunt beneficiile psihologice asigurate de tratamentul de lifting.

Experienta a dovedit ca liftingul este o tehnica capabila de producerea unui grad ridicat de relaxare si sanatate pentru persoana tratata.

Senzatia imperceptibila a curentului electric si actiunile variate pe care electrozii le au asupra pielii actioneaza la nivel psihic producand un efect de relaxare, astfel ca este normal ca persoana tratata  sa intre intr-o stare placuta de somnolenta sau chiar sa adoarma.

Acest efect particular face din lifting un tratament foarte indicat pentru persoanele care sufera de un grad ridicat de anxietate, nervozitate sau stres, sau pentru persoanele a caror tensiune nervoasa creste in apropierea echipamentelor mecanice.

INDICATII

  • Aspect flasc al pielii si o relaxare generala a tesuturilor.
  • Tratamentul ridurilor si imbatranirii pielii.
  • Tratamentul semnelor de oboseala si stres.
  • Tratament ideal pentru persoane cu un grad sporit de nervozitate si pentru persoane suferind de anxietate.
  • Ca si baza de pornire sau complementar unui tratament de tonificare.
  • Pot fi efectuate tratamente intr-o singura sesiune, fiind foarte eficiente dar nu de durata.