IMPACT

Aparat cavitatie si electroporare

impact

Cavitatia  este un fenomen ce se bazeaza pe efectul  ultrasunetelor, care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca un vacuum ce dezvolta micro-bule (sau le dezvolta pe cele existente din interiorul fluidelor. Fenomenul dezvolta compresii alternative si un vacuum rapid si ritmic. Zona de vacuum (micro-bulelele)  creste progresiv pana cand are loc o implozie. In acel moment se produc unde de shock, care pentru 1 microsecunda pot crea extreme termice  si presiuni ce cresc peste 900 atmosfere.

Intensitatea undei de shock depinde de dimensiunea micro-bulelor care este direct proportionala cu frecventa ultrasunetelor: redusa odata cu cresterea frecventei.

In acest fel, fibrozitatea celulitei este indepartata si adipocitele panaliculului adipos sunt distruse.Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sedinta.

Dupa cateva tratamente, se observa o scadere (in cm) in zonele adipoase si o diminuare progresiva a aspectului de "coaja de portocala".

Aspectul zonelor afectate de celulita este vizibil imbunatatit, pielea devine mult mai ferma si mai tonica, avand rezultate excelente si in celulita nodulara, elasticitatea pielii este mult imbunatatita, tesuturile subcutanate sunt mai bine oxigenate si intregul profil corporal este imbunatatit.

Cavitatia reprezinta o varianta non agresiva a liposuctiei fiind  un tratament nedureros si  fara complicatii.

descarca prezentare (pdf)