CRY-O - cryoterapie si masaj vibrator pentru tratarea depozitelor de grasime localizata

Ce este cryoterapia?
Cryoterapia este o metoda terapeutica prin care se aplica rece pe zonele cu depozite adipoase. Este un tratament cu rezultate de lunga durata ce sparge in mod extrem de eficient si fara durere celulele grase.


Ce se intampla cand aplicam rece pe depozitele adipoase?
Celulele grase, denumite adipocite, au un continut mare de grasimi saturate care sunt foarte vulnerabile la rece. Cand se aplica rece asupra adipocitelor, acestea se descompun in mod natural, fara a deteriora tesuturile. Imediat ce adipocitele au fost inghetate celulele se descompun gradual si elibereaza lipide care sunt eliminate de corp intr-o perioada de 1-3 saptamani, astfel reducandu-se volumul zonei tratate.


Care este efectul masajului vibratoriu?
Vibratia are un efect mecanic care accelereaza circulatia sanguina si stimuleaza lipoliza imbunatatind tonusul muscular si drenajul toxinelor.


Ce este special in cryoterapia patentata SORISA ?
Ceea ce face ca acest echipament CRY-O sa fie diferit fata de multe altele existente pe piata este ca tratamentul este combinat cu masaj vibrator testat clinic ceea ce confera un confort sporit si genereaza rezultate vizibil mai bune.


 • Rezultate vizibile de la prima sedinta
 • Profit maxim
  (Sistemul de tratament progresiv permite efectuarea mai multor tratamente in timp mai scurt, sedinte la 15 zile)
 • Se pot efectua tratamente focusate sau generale in cadrul aceleiasi sedinte
 • Efecte de lunga durata ( indeparteaza pana la 30% din depozitele adipoase ale zonei tratate)
 • ICEPAD tehnology – singurul sistem cu pad-uri incorporate
  (Tratamentul exclusiv cu paduri patentat de Sorisa este singurul sistem de cryoterapie prin vibratii existent pe piata, designul acestora previne socurile termice iar transmiterea de “ rece” este mai progresiva, protejeaza pielea de arsuri si asigura o senzatie confortabila de-a lungul tratamentului.
 • Sistem de control TIME ALERT
 • Usor de utilizat, rezolutie mare a ecranului
 • Rezultate garantate
  (Testele clinice cu programe pre-setate au aratat rezultate spectaculoase dupa foarte putine sedinte si fara a urma o dieta speciala
 • Tratamente sigure si eficiente (non-invazive, fara durere, fara urme, fara a afecta tesuturile adiacente tesuturilor grase, nu necesita anestezie)
 • Garantia SORISA – garantia unui lider de piata in acest domeniu (inca din 1973 SORISA a fabricat si comercializat echipamente de pionierat in acest domeniu medical si cosmetic fiind prezent in 75 tari)

descarca prezentare (pdf)