BODYTER PREMIUM

Echipament terapii corporale TRIACTIV ce combina termoterapia, electroterapia si electroporarea pentru obtinerea unor rezultate extraordinare intr-un timp record pentru:


  • remodelare corporala (reducere perimetrala)
  • diminuarea celulitei
  • eliminarea depozitelor localizate de grasime
  • regenerarea tesuturilor
  • imbunatatirea tonusului muscular
  • imbunatatirea circulatiei sanguine

Tehnologia de inalta clasa utilizata la crearea acestui echipament ofera posibilitatea efectuarii tratamentelor de termoterapie, electroterapie si electroporare in combinatie cu cosmetice adecvate inestetismelor tratate. Cele trei tehnici pot fi folosite simultan sau independent.TERMOTERAPIA – utilizarea caldurii in mod terapeutic pentru accelerarea tuturor reactiilor chimice ale organismului ce produc o dilatare a microcapilarelor, oxigenarea tesuturilor, stimularea catabolismului (produs de ATP), in conformitate cu legea lui Van Hoff, o crestere a temperaturii cu 40C produce o crestere a metabolismului de la 20 la 30% comparativ cu activitatea normala, acest proces generand o scadere a volumului de adipocite.

ELECTROTERAPIA – utilizata pentru tratamente de electrostimulare cu ajutorul a 5 tipuri de curenti de frecventa medie ce actioneaza la nivel microstructural, nervos si muscular avand o actiune lipolitica, normalizanta sau tonificanta.

ELECTROPORARE – utilizata pentru deschiderea microporilor din straturile superficiale ale pielii sau a membranelor celulare pentru penetrarea in adancime a principiilor active ale produsului.

Geluri utilizate: G5 – gel anticelulita cu efect lipolitic accelerator; ToneActif Gel – gel tonificant cu efect tensor, hidratant si elasticizant.

Programe presetate:
- 7 Programe combinate
- Programe libere, permite utilizarea a 6 tipuri de curenti diferiti in 9 moduri distincte
- Program express – rezultate benefice in cel mai scurt timp posibil


descarca prezentare (pdf)